The Newspaper of Bulgarian Society
Hattrick News®
 
Picture
Нов треньор е причината Мършав пес да загуби мача си от събота. Това излезе като заключение от съблекалнята на “ХАпем лошо”. Ултрасите побесняха след късния обрат в двубоя след като виждаха своя любим отбор почти сигурен победител в мача. Слаби лидерски качества и малък опит, това са качествата на Bruno Zeidler, които са повлияли негативно на момчетата 

през второто полувреме, когато са имали нужда от малко повече спокойствие, увереност и концентрация, такива каквито Зидлер  не е успял да им осигури като един от тях на терена. Говори се, че шуробаджанащината между собственик и треньор са довели до лоша атмосфера, която пък на свой ред е допринесла за загубата.
Футболист, който помоли да не бъде цитиран поименно сподели пред репортер на вестника:

- Никой никога не е уважавал този футболист, когато беше още част от нас. Той винаги доносничеше на шефа и винаги друг отнасяше глоба заради неговите лични грешки в конкретни мачове. Дано сега, когато успя да стигне до върха с лизане на кални обувки, си спомни, че песовете са хитри и властни, и че сега той е шефът и ще намери най-добрия начин да ни измъкне от настроението, в което сме след неочакваната смяна на треньора, когото всички обичахме и почитахме. Ако Зидлер не обедини футболистите, това ще е геноцид срещу труда на нашия любящ собственик!


Edited by BloodRose



Leave a Reply.


Hattrick News® Hattrick News® 2011