The Newspaper of Bulgarian Society
Hattrick News®
 
Picture
Събота се оказа най-дейния ден, в който местни таланти бяха натирени от своите родни клубове. Такава е съдбата и на карето доскорошни висшисти - Йордан Добрев, Владимир Вълчев и Александър Христов. Добрев се оказа изключително некадърен за отбора на “Брадвите” и беше продаден в Холандия на местния Red Devils FC, 

като в касата на шампионите постъпиха 200 хиляди лева. Малко по-добра политика показаха от “Лалетата” на Иво Стоянов, които изцедиха оптималното за своя кадър Вълчев. Той донесе на своята доскорошна люпилня малко над 1 млн български лева. След като се оказа незадоволителен да удовлетвори високите изисквания на Иво, Владо се оказа ненужен в своя роден клуб и беше изтъргуван добре и пратен на гурбет в Латвия, където местният Spalvainie се облиза доволно, когато го видя да тренира за тях. Най-бездарният от тримата или поне най-ниско оцененият от тях се оказа Алекс Христов. Той бе прокуден да се учи на занаята футбол в Холандия. Отборът на HolwierdeUnited успя да задели от ценния си бюджет скромните 22 хиляди, които да постъпят в Юнайтед 786. Дали наистина пропиляваме таланти на родните звезди или за пореден път по нашите ширини се раждат единствено многолистови дървена от сенчест характер остава една необяснима загадка, от която в най-кратък срок ще бъдат потърпевши Иво (mansity) и Ники (anarch).
Дано това са едни просто прокудени поради некадърност футболисти, които да трупат опит и пари зад граници, с надеждите един ден да прославят България и родния футбол. Защото иначе Световното ще си остане една мечта, за която вечно ще се борим и ще обещаваме, докато не се появи някой като Ники (nickman), който да “превърти играта”, когато хич не му пука за нея. Труден е пътя на успеха, осеян с тръни, които да ни тестват, колко дълбоко кървим по устрема си към победата. Целта оправдава средставата, защото всичко в този свят е пари. Но парите не правят богатство!
Edited By BloodRose




Leave a Reply.


Hattrick News® Hattrick News® 2011