The Newspaper of Bulgarian Society
Hattrick News®
 
Picture
Кольо Колев ус.пя да стигне пръв до щастливия победител във финалния сблъсък за купата на България - Таньо и записа първите отзиви от срещата, които треньорът сподели с репортера. Както е известно Баблърс спечели купата след 2:4 срещу Ювентус 1987.

Честита победа, отново трофей, отново купа и пак на България. Коя от двете ти е по-ценна ?
Честно да си призная, след ранното отпадане миналия сезон (9-ти кръг), този бях решен да взема купата.  Тази ми е по-ценна, зашото нямах нито едно домакинство и изядох няколко МОТСа по пътя за разлика от първия път, когато по-скоро всички не знаеха как да ми играят.

Ти днес записа още един рекорд - пореден мач без загуба - до кога смяташ, че може да продължи това ?
Ами докато съм сигурен, че влизам във Висшата, после мога да си взема малко въздух. Една победа в събота 100% ми гарантира Висшата.

Така е, за момента си най-силният лидер във вторите лиги. Значи да разбирам, че днес няма да оставиш както себе си така и играчите да пируват ? Поне ще ги оставиш ли и те като теб да се полюбуват на своите жени ?
Здрави тренировки ни чакат, в събота също е много важен мач. После ще се почива. Треньора не е като играчите, на тях им трябва енергия.Режима е сериозен- бири, скари през уикенда. После след третата бира си затваряме очите. Важното е, че днес излязоха отрезвени.

Ами да те оставям да се отдадеш на онази жена, която изтърпя отсъствието ти от любовното ложе толкова дълго - имаш ли да кажеш нещо, което не си успял все още на някого ? Виждаш ли се като сериозен участник в Мастърса ?
Както знаеш, в Мастърса всичко опира до голям късмет при домакинския жребий. Само ще цитирам Иво Стоянов, който преди няколко дни каза, че спечелването на Мастърса от отбор с Далечни удари е въпрос на време. Ами времето идва другия сезон според древното пророчество. Това е дълго пазената тайна от архивите на Баблърса

Интервюто достигна до вас благодарение на К.Ст.Колев



Leave a Reply.


Hattrick News® Hattrick News® 2011