The Newspaper of Bulgarian Society
Hattrick News®
 
Picture
Екип на HattrickNews се опита да бъде обективен и даде шанс на другия финалист за купата на България - tanyotiger също да разкаже на нашите читатели как се готви за решителния сблъсък тази вечер. Как е добре известно двубоят започва в 22:15 и ще бъде излъчен пряко по Туртелона ТВ в предаването HattrickLive с водещи Стефан и Кольо. Ето какво сподели бургазлията :

Втори финал за купата на България, първия беше успешен и бе само преди сезон, мисълта това да се повтори кара ли брадичката ти да потрепери ? (да се чете, като симптом, че си влюбен, който се описва така в романите)
След като съм за втори път на финал, явно отбора ми не е случайно стигнал дотук. Естествено че има напрежение,иска ми се да си бия рекорда в Мастърса. Отделно се надявам да се кача и във Висшата, изобщо мога да кажа че сезона се развива отлично. Останаха най-важните мачове. Мисля че съм подготвен добре.

През този сезон все още си непобеден. Дали това се случва поради тактика или късмет ? С тия далечни удари, чувстваш ли се като предводител на армия с добри "стрелци" ?
Добра серия без загуби направих. Като се замисля нямам загуба на моя стадион вече 3-4 сезона,или откакто изградих този си отбор. Има и доза късмет в някои мачове, но като цяло съм силната страна в доста от мачовете. Далечните удари доста наплашиха някои мои съперници, макар да има доста Рандом в тях. Пропускам ,но и вкарвам доста. Като цяло мога да кажа че далечен удар влиза на всеки вратар. Един пресен пример в турнирните мачове-на моя вратар, който никак не е зле и откъм умение, и откъм статични, му вкараха в един мач 3 от 3 далечни удара. Беше ме яд на загубата, но и щастлив, че влизат на всички вратари. Отделно играя и с атака. Специалистите (Глави и Бързи) вкарват също доста.

В кое се крие тайната на тази последователност, която изповядваш ? Такава ли беше идеята ти за развитие на отбор, когато започна да тренираш (да купуваш) играчи почти изравнени на защита и разиграване ? (не знам дали помниш онова наше стар интервю)
Имах парите, чудех се какъв отбор да изградя. Можех да изградя отбор мултискили, точно по него време модерно бе отбор от 352 с 2 ТДФ и атаки по крилата. То и сега си е печеливша тактика.
Но реших в крайна сметка да опитам нещо по-различно, да си направя кефа. То пък се получи. Макар и донякъде. Няма подходящи тренита. Затова и отбора ми не е, това което ми се иска. Подготвят се съвсем по-корави отбори от моя, чак им завиждам.

Има ли повече от един път до мрежата зад твоя вратар ? Смяташ ли, че съперника разполага с достатъчно ум да намери пролуки в наглед безпогрешната ти тактическа постройка ?
И двамата си подсилихме отборите с по двама играча, аз халф и защитник, той халф и крило/халф.
Ще ми е трудно, но и на Инди няма да му е лесно. Всеки знае как да спечели, но не винаги достигат рейтинги. Мисля, че мача е равностоен и едно СЕ в нечия полза ще наклони много везните.

Имаш ли нещо лично или емоционално в този двубой, една евентуална победа или загуба ще промени ли нещо в личния ти емоционален план ? Обмислял ли си евентуалното ти участие в Мастърса да е добре подплатено с ресурс от играчи и пари, които да те мотивират да търсиш нещо повече ? (не че нещо, но смяташ ли този мач за предварително спечелен ?)
Успех и до довечера.
Емоции винаги има във вторник вечер. Победа или загуба, чакайте ме и следващия сезон пак. Ако спечеля мача мисля двамата играча, които взех да ги оставя за Мастърса. Кой знае какви опции за подсилване на отбора няма, няма такива животни на пазара специализирани за моя отбор.
Мача е троен, не мисля, че ще ми е лесно, най-малкото съперника има повече ОИК от мен.Но все пак цял Бургас мене чака на кръчмата в събота да донеса купата отново у дома.

                                                                                                    Над интервюто работи Кольо Колев



Leave a Reply.


Hattrick News® Hattrick News® 2011